Jag har bestämt mig för att göra fillers

Hejsan, hejsan! Roligt att du har hittat till min blogg och är intresserad av att läsa ett inlägg eller två. Just det här inlägger kommer till största del handla om fillers i Eslöv men jag kommer även prata lite allmänt om just fillers. Låter det här intressant för dig är det bara att fortsätta läsa.

Fillers är något som länge har intresserat mig, jag har velat fram och tillbaka ifall jag själv vill prova det. Helt klart tycker jag att det är ett beslut som jag ska ta helt själv för att jag vill göra det, jag vill inte att någon annan ska påverka mitt beslut. Det är den största anledningen till att jag har velat fram och tillbaka en del.

Sedan en lång tid tillbaka har jag varit väldigt osäker när det kommer till mina läppar, de är ganska små och dessutom tycker jag själv att min överläpp är väldigt ojämn. Därför har jag sett fillers som en bra lösning, jag har nästan bara hittat fördelar. Det är först och främst inte ett stort ingrepp, sedan är resultatet inte permanent då fillers går ut efter ett tag. På så sätt känns det relativt säkert att göra fillers, eftersom man inte kommer vara fast med resultatet livet ut om man inte skulle bli nöjd.

En anledning till att jag ännu inte gjort fillers i Eslöv är framförallt för att mina föräldrar och övriga släktingar är lite emot det. De tycker jag är fin som jag är, vilket de säger bara för att de är min släkt och inte vill att jag ska spruta in massa saker i min kropp. Dock har jag i skrivande stund bestämt mig för att faktiskt göra fillers i Eslöv. Jag orkar inte längre känna mig osäker och fulare på grund av mina läppar, därför kommer jag inom en snar framtid äntligen göra fillers.

Du gillar kanske också...