Jag ska hjälper min kompis

Tjenare bloggen! Det riktigt spritter i kroppen av glädje för att det äntligen är helg, efter att ha jobbat förra helgen så har jag väntat nu i två veckor på att få lite ledighet. Idag blir det inlägg som inte bara kommer handla om skönhet, utan det blir lite allt möjligt. Jag vill kunna säga att det kommer bli en otroligt lugn helg men jag har lovat min bästa kompis att flytta ut lite saker för att hon ska få hjälp med renovering av ett byggföretag i Solna. Dock ska det nog finnas tid till att kunna sova och vila också. Att flytta lite prylar kan inte ta hela helgen tänker jag och så fort det är klart så får hon ju hjälp av ett byggföretag så det blir inga problem. Om vi ska ta och strunta i byggföretag och renovering för en stund och istället fokusera på skönhet, som jag så skulle det här bli lite blandat inlägg om det mesta men nu skiftar vi fokus. Tidigare nämnde jag att jag har jobbat väldigt mycket och då blir hela livet lite stressigt vilket är något som påverkar min hy negativt. Dels för att jag inte har tiden att kunna ta hand om min skönhet men sen är det faktiskt så att stress smittar av sig på just skönheten. I flera dagar nu så har jag haft påsar under ögonen och bara sett allmänt trött ut, men det ska vi förhoppningsvis kunna ändra på till helgen. Jag får gå ner till gallerian i Solna och köpa mig lite nya hudvårdsprodukter så att jag kan får tillbaka den hyn som jag hade innan den här stressiga perioden började. Sen kan det nog vara till fördel om jag får ordentligt med sömn också så att påsarna under ögonen kan försvinna. Trevlig helg!  

Du gillar kanske också...