Nagelvård i Spånga

Hej och hallå. Idag riktigt pirrar det i magen eftersom jag ser fram mot eftermiddagen, för efter jobbet ska jag gå till en salong för att göra en nagelförlängning. Ni vet, de flesta i alla fall, att jag arbetar i receptionen på ett hotell och att jag dagligen möter massor av gäster och det är viktigt för mig att försöka se bra ut. En kollega till mig rekommenderade mig att gå till företaget Nagelvård by Mathilda som är en salong som kan anlitas av alla som är intresserade utav nagelvård i Spånga. 

Jag har aldrig tidigare gjort en nagelförlängning så jag är verkligen glad över att jag fick det här tipset av min kollega. Hon däremot har alltid vackra naglar och det är tack vare att hon har varit en frekvent kund till Nagelvård by Mathilda. Om mina naglar blir lika snygga som min kollegas så vet jag redan nu på förhand att jag kommer att bli riktigt glad. Hur är det med er, kanske är det någon om har varit hos det här företaget och gjort era naglar vackra? Då får ni väldigt gärna skriva nere i kommentarerna. Jag litar fullt ut på min kollega och hennes omdöme är hon rekommenderade mig att gå till denna salong inom nagelvård i Spånga, och dessutom så har jag som sagt sett hennes naglar och det sa allt tycker jag. Nu har jag inte tid att skriva mer för det kommer en gäst nu och ska checka in, hej så länge. 

Du gillar kanske också...